Situatia pe scurt este aceasta.
In anul 2010 am contractat o excursie in strainatate, insa s-a dovedic ca pachetul respectiv era o "teapa", prin urmare am facut plangere penala si dupa 4 (patru) ani de zile, am primit Comunicare de la Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta prin care se specifica faptul ca fapta a fost dovedita si am "castigat", faptuitorul fiind pus in situatia de plata a unei amenzi administrative, dar nu se facea nici o specificare la faptul ca pot sa ii recuperez banii pierduti.
Prin urmare, am formulat plangere impotriva acestei solutii, si am primit acelasi raspuns.
Atunci, am deschis proces civil si am castigat, insa, in acest proces civil eu am platit taxa de timbru judiciar care nu a fost inclusa si aceasta in comunicarea finala pentru mine.
Puteti va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti ce ar trebui sa fac pentru a-mi putea recupera si aceasta taxa de timbru judiciar in valoare de 450 lei?
Va multumesc anticipat.
Buna Seara,
La ultima infatisare in fata Judecatorului, am depus o cerere, prin care se specifica si acest aspect, respectiv adaugarea contravalorii taxei de timbru la suma initiala de despagubire, pe care faptuitorul avea sa o plateasca, dar se pare ca nu a fost luata in calcul de judecator.
In acest sens, cum as putea sa formulez o cerere acum, pentru a putea recupera si aceasta suma? Sa fac recurs si sa cer si aceasta suma?
Va multumesc.