avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vizita Protectia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vizita Protectia copilului

Acum vreo luna am avut un scandal cu tatal copilului,cu care nu sunt casatorita. In urma acestui scandal am decis, ca o perioada, tatal sa nu-si vada copilul. Acesta a decis sa apeleze la Protectia copilului, pt ca nu-l las s-o vada. In urma acelei sesizari, s-au prezentat la mine doi reprezentanti ai Protectiei. Dupa o discutie de cateva minute, timp in care ei erau foarte interesati de condiile in care este crescut copilul, si daca nu deschideam eu subiectul,ei nu mi-ar fi spus de ce s-a facut aceasta sesizare, au decis ca cel mai bine ar fi sa ma duc, impreuna cu copilul la cateva sedinte la psiholog. Am fost de acord urmand sa astept invitatia lor, prin posta.
Intre timp m-am impacat cu tatal copilului si ne-am mutat impreuna, intr-un alt imobil decat cel in care am fost vizitata de Protectia copilului.
Acum, de cateva zile cei de la Protectia Copilului se tot duc unde am locuit anterior pt ca vor sa ia legatura cu noi, vor sa vada in ce conditii este tinut, crescut si educat copilul, spunandu-mi ca vor veni ori de cateori vor dori.
Tin sa precizez inca o data, sesizarea facuta la ei nu spunea nimic de faptul ca nu am grija de copil,sau ca este crescut in conditii improprii, doar ca nu il las pe tata sa-l vada!
Doresc sa stiu, este legal sa vina oricand vor ei?Eu am un serviciu mai solicitant, lucrand doua zile cu doua libere, si nu pot sa- mi iau liber de fiecare data cand doresc domnii sa constate ca fiica mea este crescuta in conditii f bune(lucru pe care l-au constatat si la prima vizita)
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 16:54, 1 Septembrie 2014
Cum spuneam si mai devreme: cunosc si inteleg situatia dvs, dar n-are nici o legatura cu situatia doamnei si nici cu persoanele implicate in cazul domniei sale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cand un copil minor nu doreste sa plece la celalat parinte? JulieC JulieC Tatal copilului are o ordonanta presedentiala cu drept de vizitare de doua ori pe saptamana. O pune in aplicare cand doreste o data la 2-3 luni. Fetita are 8 ... (vezi toată discuția)
Vizita minor in custodie comuna elena84 elena84 Buna ziua, In urma unui divort la notar, custodia copilului s-a stabilit a fi comuna, cu program de vizita si vacante pt tata, domiciliul fiind la mama.In cca ... (vezi toată discuția)
Domiciliu minor- program de vizita mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Am hotarare definitiva cu privire la domiciliul fetitei mele. Tatal nu a cerut un program pt. vizite. Are voie in aceste conditii sa o ia de la ... (vezi toată discuția)