avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul de a inchiria spatiul unui cabinet medical ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul de a inchiria spatiul unui cabinet medical apartinand spitalului

Intr-un spital judetean, cabinetul de gineco, are program de la 8 - 16 dupa amiaza. Lucreaza un doctor din spitalul respectiv.
Acesta, dupa programul de la 16.00, doreste sa faca un contract de inchiriere intre Spitalul Judetean si Cabinetul Medical Individual XY, prin care sa dea consultatii in continuare in numele cabinetului sau, si sa faca incasari.

Exista vreo legislatie, sau exista posibilitatea sa faca acest lucru in cadrul spitalului? Sora mea este jurista si nu a gasit o legislatie ca atare, iar managerul spitalului o preseaza in acest sens.

Adica o unitate de spital, poate inchiria asa un spatiu al unui acbinet, care dupa program sa fie folosit de acelasi dr. in cadrul spitalului, dar sa dea consultatii pentru cabinetul sau particular?

Ce temei legal exista, cu art. si nr. lege, pentru ca are nevoie, deoarece nu a gasit.
Cel mai recent răspuns: Imparatul , utilizator 14:28, 30 August 2014
Exista multe cazuri de aceste gen,de ex spitalul judetean Constanta.,in carev spatiile de la subsolul unitatii medicale au fost preluate de medici si transformate in cabinete individuale
Dar un cadru legal? Aici nu e un spatiu dezafectat. E in cabinetul in care se fac consultarile zilnice. Dupa program se inchiriaza un cabinet complet functional al spitalului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestare boala inainte de 26 de ani alexandrubogdan1976 alexandrubogdan1976 Buna ziua, Sunt diagnosticat cu tulburare bipolara din 2009. Vreau sa scot un certificat de handicap. Cei de la Comisia de handicap mi-au spus ca boala ... (vezi toată discuția)
Firma srl cu profil medical yokko yokko dac nu sunt de profesie medic,pot sa infiintez o firma ..sa construiesc o clinica ,care sa aiba 6 cabinete stomatologice si sa angajez medici in vreun ... (vezi toată discuția)
Facturier/chitantier butterfly_1976 butterfly_1976 Buna seara! 1.Cum se inregistreaza serviciile din care se incaseaza sume mici (de ex 5 RON) ? Dar pt 50 RON tb factura sau chitanta? 2. Se trec si in ... (vezi toată discuția)