avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... STIMULENT DE INSERTIE COPIL ,TATA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

STIMULENT DE INSERTIE COPIL ,TATA

Lucrez de 4 luni cu carte de munca,copilul are 2 luni,pot beneficia de stimulentul de insertie?
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 00:21, 29 August 2014
Daca ati lucrat numai 2 luni in ultimul an anterior nasterii copilului, nu puteti beneficia de stimulent.
am 5 luni pe anul trecut,cam de ce acte am nevoie ca in Targoviste la Asistenta Sociala nu prea te baga in seama,am aflat si eu intamplator de la un rrom culmea.Multumesc
Nici cu 5 luni nu aveti dreptul la stimulent de insertie,
Ca sa primiti stimulent ar fi trebuit ca, in ultimul an inainte de nasterea copilului, sa aveti 12 luni lucrate. SE accepta si daca in aceste luni ati fost in somaj, concediu medical sau daca ati avut alt fel de venituri profesionale impozabile (poate pe o firma etc.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie daca... misslucky misslucky Am lucrat din 2007 pana in nov 2011 din nov 2011 pana in iunie 2012 am fost in somaj,din iunie pana in sept 2012 am lucrat cu carte de munca si din ian 2013 ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal ContSters264388 ContSters264388 Buna ziua Am lucrat pana in ianuarie 2012. Apoi am stat acasa 3 luni, fara nici un venit. Din mai 2012 m-am angajat iar la o alta societate. Acum sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil any_cristhina any_cristhina Saptamana acesta am aflat ca sunt insarcinata in 6 saptamanii,momentan nu lucrez,ultimul meu loc de munca fiind ca gestionar in periada 16.07.2010-23.06.2012 ... (vezi toată discuția)