avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... salariu net lunar administrator financiar
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

salariu net lunar administrator financiar

Buna seara, as avea o intrebare- la cat s-ar ridica salariul net pentru un administrator financiar grad II- studii superioare-(personal didactic auxilar)-fara fct de conducere - in cadrul unei univeristati de stat;tinand cont ca persoana respectiva nu a mai lucrat in invatamant.
este economist de profesie- experienta din 2002 ca si economist (banci si sector privat); cu 2 concedii de intrtetinere copil (2 ani) in aceasta perioada.
S-a studiat legea dar nefind din domeniul bugetar destul de greu poti sa stii exact cum sa aplici sporurile si toate cele.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 14:44, 1 Septembrie 2014
Vedeti grila de aici, plus anexa 3:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încadrare şi salarizare în învăţământ mirela725 mirela725 În momentul obținerii definitivării în învățământ, perioada lucrată ca necalificat ar trebui luată în calcul la vechimea în învățământ ... (vezi toată discuția)
Grile de salarizare SoareGeta SoareGeta Buna ziua In institutia in care lucrez, salarizarea personalului neclerical se face dupa Legea-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului ... (vezi toată discuția)
Caz foarte interesant! suflete.unite suflete.unite O persoana a fost angajata ca maistru instructor in invatamant. La data incadrarii provenea din alt sector de activitate unde fusese muncitor electrician. ... (vezi toată discuția)