avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... \\"angajare frauduloasa\\"
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

"angajare frauduloasa"

buna ziua tuturor.
am avut o experienta neplacuta lucrand pentru o firma timp de 2 saptamani degeaba,am predat inca de la inceput toate actele pentru angajare urmand ca in urmatoarele zile sa semnam contractul de munca,timp in care mi-am indeplinit toate sarcinile de serviciu. taraganarea a durat 2 saptamani dupa care am renuntat in a mai face ceva pana la semnare si remunerarea pe munca prestata.
pot sa fac ceva sa imi primesc chenzina pe munca prestata?(adresarea vreounei institutii) as putea sa imi dovedesc prestarea serviciilor cu munca online depusa.
ps va multumesc anticipat pentru sfaturi si indrumari!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:30, 29 August 2014
"Munca la negru" este sanctionata de institutiile abilitate. Puteti depune o sesizare in acest sens la ITM/ Inspectia Muncii.

Nerespectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca poate fi sesizata Inspectoratului Teritorial de Munca si/sau Inspectiei Muncii.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curiozitate - sesizare muncă la negru Electricdan Electricdan Vreau și eu să fac o sesizare despre o persoană care lucrează la negru are doi muncitori cu el trei și el nu plătește nici o taxă după muncitori și ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului! ClaudePH ClaudePH Bună ziua. Cetăţeanul X s-a angajat începând cu data de 15 a lunii. I s-a promis plata salariului în mod chenzinal, pe data 15 şi 30 ale lunii. Încă ... (vezi toată discuția)
Program 24 cu 48 libere Mihaelutza1989 Mihaelutza1989 Lucrez de 6 ani 24 de ore cu 48 libere ,ce este de facut in conditia in care,in ziua de azi depinzi de locul de munca ? (vezi toată discuția)