avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... schimbare adresa domiciliu in timpul CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

schimbare adresa domiciliu in timpul CCC

Buna ziua,

Din Februarie 2014 sunt in CCC (tata) si as dori sa stiu care ar fi procedura in cazul de fata, adica schimbarea domiciliului. Mentionez ca domiciliul anterior este in Jud. Olt iar schimbarea se va face pe Bucuresti. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:25, 29 August 2014
Anuntati, in scris, AJPIS Olt ca v-ati schimbat domiciliul si anexati si o copie dupa cartea de identitate cu noul domiciliu.
In acest sens, va trebui sa anuntati AJPIS Olt de schimbarea domiciliului , astfel incat indemnizatia sa fie primita la domiciliul din Bucuresti.

In acest sens, formulati o cerere catre AJPIS Olt .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare dosar indemnizatie GORODA GORODA Buna ziua, as dori sa aflu si eu ce acte sunt necesare pt modificarea dosarului de indemnizatie! In cazul in care se schimba starea civila si domiciliul . Eu ... (vezi toată discuția)
Schimbare card de sanatate la schimbarea numelui sebibeowolf1301 sebibeowolf1301 Buna seara !!! In urma divortului am schimbat cartea de identitate,revenind la numele anterior de fata insa cardul de sanatate a ramas tot pe numele de familie ... (vezi toată discuția)
Ajutor nastere copil in caz de demisionare. maryus2y maryus2y Buna ziua. Am fost informat de la resurse umane ca voi primi un ajutor pentru nastere copil. Mi sa spus ca acei bani vor fi depusi in cont in aceiasi zi in ... (vezi toată discuția)