avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare act vanzare-cumparare cu clauza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare act vanzare-cumparare cu clauza

Buna ziua,
Vreau sa va supun atentiei o speta:
In urma cu 7 ani am facut cu doi batrani (sot si sotie) acte de vanzare cumparare pe o casa si cu clauza de intretinere. La vremea respectiva batranii erau numai lapte si miere si eu cu buna credinta am investit foarte multi bani in casa pentru a o consolida si a o face mai confortabila. Pana in 2007 eu nu am vazut rude sa vina in vizita decat rar dar acum au inceput sa vina foarte des si chiar sa ceara diverse produse si bani de la batrani. Nu m-ar deranja acest fapt dar cu mine cu sotia mea si cu cele doua fiice acestia se poarta foarte urat. In afara de faptul ca cele doua fete ale mele de 11 si 14 ani sunt slugarite cand nu suntem acasa cei doi au o atitudine dusmanoasa fata de noi. Din acest motiv doresc sa anulez actul si sa solicit sa mi se restituie sumele de bani pe care le-am investit in casa si sa ne mutam pentru ca nu e firesc sa stau cu fetele intr-o camera iar ei sa se lafaiasca in celelalte 2 pe motiv ca batrana nu suporta sa stea cu el cand e beat(zilnic). Nu doresc sa recuperez sumele de bani cheltuite pe utilitatile pe care le-au folosit din belsug si ei tinand cont de faptul ca am locuit in casa respectiva. Va rog sa-mi dati un sfat si pe cat se poate astept sfaturi de la persoane specializate in acest tip de cazuri.
Cel mai recent răspuns: ContSters287513 , utilizator 17:55, 6 Septembrie 2014
opinia mea este sa va mutati
apoi cred ca ar trebui sa continuati contractul de intretinere cu modificarea acestuia intr-o suma determinata lunar si nu in natura
Daca ma mut trebuie sa platesc chirie +suma de care spuneti + banii investiti= vila in Pipera.

,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire... ContSters225985 ContSters225985 Buna ziua! Locuiesc cu sotul si cu bunicii lui, in aceeasi casa de 10 ani, si de 8 ani avem acte de Vanzare si cumparare cu clauza de intretinere. Daca am vrea ... (vezi toată discuția)
Act vanzare-cumparare cu alauza ContSters287513 ContSters287513 Am un act de vanzare cumparare cu clauza de intretinere si datorita faptului ca batranii se poarta urat (instigati de niste rude care cred ca vor sa puna mana ... (vezi toată discuția)
Partaj suma de bani cheltuita in timpul casatoriei de ambii soti stefan_71 stefan_71 Buna ziua! Sunt divortat de 4 ani legal si de 5 ani sunt separat de fosta mea sotie,astfel incat am stat separati aproape un an de zile pana la divort. M-am ... (vezi toată discuția)