avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... MASURA 112
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

MASURA 112

Buna ziua. Doresc sa accesez masura 112 pentru crescatorie de prepelite. Sunt functionar public la o primarie. Pot accesa fonduri sau nu .
Ultima modificare: Vineri, 29 August 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 11:32, 1 Septembrie 2014
Raspunsul il puteti gasi in urmatoarea dezbatere:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt un tanar interesat de un proiect cu fonduri europene mihai_lungu mihai_lungu am 23 de ani, iar tatal meu detine in jur a 200 sute de oi si eu as dorii sa imi fac o crescatorie de gaini, as reusi sa accesez fonduri europene? unde ar ... (vezi toată discuția)
Acte infiintare pfa: crescatorie prepelite IULIAN_32 IULIAN_32 Buna ziua, sunt crescator de prepelite, si doresc sa comercializez ouale in magazine .As dori sa imi sugera-ti ce sa imi infiintez( PFA. , AF. sau SRL) si daca ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene pentru intemeierea unei afaceri ContSters175780 ContSters175780 Buna ziua, Doresc sa imi fac o afacere prin acaparea de fonduri europene nerambursabile, mai precis m-am gandit la o crescatorie de prepelite. Va rog sa imi ... (vezi toată discuția)