avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vizitare minor

Buna ziua,
Am trait in concubinaj timp de 6 ani la parintii mei, rezultand un baietel din aceasta relatie. In momentul de fata baiatul este pe numele meu are 11 luni si mama baiatului nu mai locuieste cu mine de cand baiatul avea 2 luni locuind la parintii ei. Am sunat-o pe mama baiatului meu de cateva ori, pentru a-mi vizita si a-mi plimba baiatul. imi interzice mereu si nu ma lasa sa-mi vad copilul doar cu ordin judecatoresc. Va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac legal sa-mi vad copilul si cat ar dura procedurile legale. Multumesc anticipat.
Aţi fost dvs. acolo unde locuieşte copilul cu mama lui şi aceasta nu v-a deschis uşa sau nu v-a lăsat să vedeţi copilul? Dreptul de vizită îl puteţi obţine în instanţă, dar depinde şi probele pe care le prezentaţi.Bunăoară, de ce a luat mama un copil de 2 luni şi a fugit departe de dvs.? Pot fi multiple cauze pe care doamna le poate demonstra. Oricum, cea mai scurtă cale , acum, e ordonanţa preşedinţială.
ca sa formulez when cu celebra dvs formulare ”unde ITI e copilul, ce ITI face copilul:, va citez:
Însă nu e firesc sa plătești ca să îți vezi copilul.

E firesc sa platesti ca sa-ti vezi copilul astfel incat sa te asiguri ca ITI traieste copilul macar pentru programul de vizitare. Mult clamata iubire parinteasca ar trebui sa-ti opreasca in gat dumicatul de mancare la gandul ca propriul copil nu ITI are ce manca! in rest, multa, mult prea multa ipocrizie de 2 lei.
In continuare scrie when:
dreptul unui copil de a avea tata respectiv masuri care pot fi luate.

a avea tata nu e sinonim cu avea un vizitator reclamagiu. Tata inseamna grija, ocrotite, satisfacere de nevoi, protectie etc.Toate sunt expresii ale iubirii parintesti adevarate, nu sesizarile la politie si dgaspc. Dar cine sa le stie? Desigur nu un reclamagiu procesoman legitimabil ca parinte exclusiv prin adn. Fericita epoca anterioara adn-ului!
Concluzie: cu sfaturi ca ale dvs copii intra sau chiar termina adolescenta si ”luptatorul” pentru copil ramane cu buza umflata precum si merita, caci timpul le cerne pe toate si jegul iese la iveala si apa ramane limpede, descotorosita de jeg.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2019
proastasatului, utilizator

proastasatului a scris:

ca sa formulez when cu celebra dvs formulare ”unde ITI e copilul, ce ITI face copilul:, va citez:
Tata inseamna grija, ocrotite, satisfacere de nevoi, protectie etc.Toate sunt expresii ale iubirii parintesti adevarate, nu sesizarile la politie si dgaspc.


Pai de unde stie mamica ca tatal nu ar avea grija, nu ar ocroti copilul, nu i-ar oferi protectie cand ea nu ar fi capabila de ani de zile sa zicem sa-si lase singur copilul cu tatal nici macar cateva minute ? Cand de ani de zile in cazul unora unica preocupare este cum tatal sa nu fie prezent in viata copilului, ce sa-i mai reproseze tatalui. Si in timp ce ea sesizeaza politia, instantele, dgaspc cu miciuni jegoase (ca tot va place cuvandul jeg) legat de un anumit comportament al tatalui fata de copil, cat de ipocrit sa fii sa te miri ca dupa ani de zile in care ai tarat tatal in toate procesele posibile in timp ce nu l-ai lasat pe tampit sa-si vada copilul, se plange si tampitul la autoritati? Unica persoana plina de jeg ca sa zic asa aici este cea care pune binele personal inainte de binele copilului si crede ca este bine ca un copil sa-si respinga propriul parinte, isi manipuleaza copilul si nu intelege ca acel copil ar fi avut dreptul sa-si iubeasca celalalt parinte, dar se mai si preface ca ar fi vointa copilului. Si cine stie, poate va veni momentul cand copilul probabil devenit adult va avea acces si la cealalta parte a povestii si va intelege cum a fost privat pe nedrept de prezenta unui parinte si a unei familii. I
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2019
againstPAS, utilizator
Bontoi, nu aţi răspuns la întrebarea mea:ce a determinat-o pe mama copilului dvs. să fugă de la dvs? Aici e cheia problemei şi de aici derivă şi durata procesului pentru stabilirea domiciliului copilului şi a programului de vizitare.Procesul poate dura o lună sau ani de zile, nu există un tipar anume.
În rest, responsabilitatea faţă de copil cuprinde şi obligaţii din partea tatălui, nu numai vizite la copil, şi acelea depinde cum decurg.
AgainstPAS, aţi fost cumva clientul lui Bogdan Drăghici? Dar dvs., d-na Ioana? Pentru că după cum daţi sfaturi, aşa-mi apare!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2019
Martonze, utilizator
Raspunsul la intrebarea dvs agpas:
Pai de unde stie mamica ca tatal nu ar avea grija, nu ar ocroti copilul, nu i-ar oferi protectie ...

este:
Stie din ceea ce tatal a facut pana in prezent, aici vorbesc de mine ca exemplu. Cand tatal copilului meu a platit ani de zile pensia minima, cand am stive de mesaje in care il intrebam de ce nu vine la copil, cand am hotarari de instanta care recunosc aceste absente, cand am alta stiva de mesaje cu diferite solicitari pe care i le-am adresat si il durea la bascheti, cand mai am o stiva de declaratii ale asa-zisei familii impotriva mea etc, credeti-ma ca abia astept ca:
va veni momentul cand copilul probabil devenit adult va avea acces si la cealalta parte a povestii

si sa poata vedea cu ochii lui cum tac-su ii hartuia mama, cum neamurile lui o improscau cu noroi si minciuni, cum el platea pensie minima si alaturi sa vada fotografiile cam pe ce picior traia taticul, sa vada ce penalitati a cerut taticul si sa le compare cu ce bani ii dadea copilului, cum se purta taticul cu bunicii pe care copilul ii adora, si multe, multe altele.
Credeti-ma ca abia astept si fiecare zi care trece spre destinatia maturitatii copilului are trei functii: apropie copilul de varsta maturitatii, mentine, prin faptele tatalui, care continua in acelasi stil, viu interesul meu de a-i pune copilului, ajuns la maturitate, toate aceste hartii in brate, spre a le citi rand cu rand si trei, adauga cate o fila a faptelor de arme ale tatalui ”luptator” la palmaresul deja existent.
Asa ca, din punctul meu de vedere, is just a matter of time, caci ce-a fost mult si greu a trecut.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2019
proastasatului, utilizator

Alte discuții în legătură

Modificare program vizita minor IngridIoana IngridIoana sunt mama unui baietel de 2 ani. in martie 2012 s-a stabilit in intstanta programul de vizita pentru minor in favoarea tatalui (el a fost cel care a cerut ... (vezi toată discuția)
Program de vizitare conpama conpama Buna ziua. Sunt mama a doi copii minori. Sunt divortata de 4 ani, timp in care tatal copiilor mi-a deschis si un proces prin care sa isi insuseasca \\"dreptul ... (vezi toată discuția)
Stabilire paternitate omatcons omatcons Am un copil care are 21 de ani. Baiatul a avut o relatie in urma cu circa un an dupa care relatia lor s/a racit. In urma cu o luna am primit un SMS de la ... (vezi toată discuția)