avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Mansardare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Mansardare

Cu muta greutate am realizat un acoperis cu tigla la cele 4 scari ale blocului nostru.
Acum, s-au reaprins cei mai inversunati sustinatori ai mansardarii, amenintand ca vor reusi sa strice constructia pentru a realiza mansardarea,
Se poate asa ceva.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 09:15, 30 August 2014
Teoretic ,totul este posibil
Daca persoanele in cauza materializeaza amenintarile,asociatia de proprietari,daca detine probe temeinice care sa individualizeze vinovatii,se poate indrepta impotriva acestora cu plangere sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere
vemilia a scris:
Cu muta greutate am realizat un acoperis cu tigla la cele 4 scari ale blocului nostru.

In ce calitate ati realizat acest acoperis? Terasa si acoperisul blocului sunt in proprietatea comuna si administrate de asociatia de proprietari. Realizarea lucrarilor de reparatii si/sau investitii se hotaraste in adunarea generala si la acoperirea costurilor participa toti proprietarii in functie de cota indiviza. Dumneavoastra cum ati procedat la realizarea acoperisului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste reparatia la acoperisul blocului mansardat ovidiu1984 ovidiu1984 Buna seara. Am cumparat un apartament la mansarda.Doresc sa stiu daca am probleme cu acoperisul cine plateste?Presedintele asociatiei a spus ca terasa ... (vezi toată discuția)
Se poate mansarda legal doar o scara a unui bloc ovidiugrig ovidiugrig Locuiesc intr-un bloc cu 2 scari. Geometric vorbind cele 2 scari sunt 2 paralelipipede tangente pe o singura fata si decalate cu cativa metri unul fata de ... (vezi toată discuția)
Mansardarea PD PD Buna dimineata, Vreau sa va intreb care mai sunt conditiile de mansardare a cladirilor cu 4 etaje in vederea reabilitarii termice a imobilelor. Cati locatari ... (vezi toată discuția)