Buna seara! Doresc sa-mi desfiintez caroriferul cu repartitor de la bucatarie, deoarece este tip placa (nu degaja multa caldura) si imi redecorez bucataria, folosind si spatiul acela pentru un dulap. Imi trebuie aprobare? Mentionez ca mai multe persoane din bloc, au facut diverse desfriintari de calorifere si nu au luat nici o aprobare. Am telefonat la firma care ne-a montat repartitoarele acum 6 ani si mi-au spus ca imi trebuie aprobare de la RADET sau de la Asociatia de proprietari. Va rog, sa ma lamuriti si mine. Multumesc anticipat.
@Paraslica
Multumesc pentru raspuns si solutia recomandata. =D> Asa am sa procedez. Mentionez, ca nu folosesc aragazul pentru a face caldura (sunt constienta ca este si periculos); sunt foarte pasionata de gastronomie si oricum il folosesc pentru asta. Pe de alta parte, iarna, factura comuna de gaze creste f. mult, deci sunt multi care folosesc aragazul pe post de sursa de caldura. Stiu despre plata caldurii pentru partile comune.
@Paraslica
Atata timp, cat nu au toti locatarii contracte individuale pentru gaze, atunci nu am de ce sa-mi fac eu. Pe de alta parte, din facturile pentru caldura, reiese ca eu de ani de zile, nu mai folosesc caloriferul de la bucatarie. Asa ca daca il desfiintez sau nu, eu tot nu-l folosesc. Doresc, sa fac un dulap de bucatarie, pe locul caloriferului si sa nu mai platesc citirea repartitorului respectiv.
Debransare radet
damxie
Buna ziua, as vrea sa va supun atentiei urmatoarea problema: am cumparat un apartament care are o centrala termica instalata, si care deocamdata functioneaza ... (vezi toată discuția)