avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinul m-a inundat din nou
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinul m-a inundat din nou

Buna ziua!De ani de zile vecinul de deasupra noastra ne inunda in mod constant.Mi-am facut asigurarea obligatorie dar degeaba.Cu banii pe care i-am primit nu prea am avut ce face deoarece erau mult prea putini.Acum am ajuns la capatul rabdarii.Anul acesta a fost ca niciodata deoarece in casa aerul a devenit umed probabil de la inundatiile repetate,de aceea mi-a aparut mucegai in toata casa inclusiv sub podele.Pe langa asta ne-au mucegait hainele incaltamintea si jucariile copiilor.CE SA MAI FAC?Nu este prima oara cand imi fac reparatii in casa din cauza lui!!!Ce pot sa fac?nu imi mai permit sa refac apartamentul!!!!X-(
Cel mai recent răspuns: Calliope22 , utilizator 14:37, 1 Septembrie 2014
Il dati in judecata pentru distrugere si solicitati daune materiale si morale consistente.

Subliniati in cererea de chemare in judecata de cate ori v-a inundat si provocat distrugerea locuintei.

Apelati la ajutorul unui avocat care stie cum sa puna "problema", solicitati si cheltuieli de judecata.
Mai comod ar fi sa incheiati o polita de asigurare a locuintei cu o societate serioasa.
Aceasta va va despagubi pentru prejudiciul suferit, urmand sa recupereze ei aceasta paguba.
Am contract cu o firma destul de serioasa(cred eu)dar inspectorul care s-a ocupat de cazul meu a zis ca e mai bine asa ca nu crede ca imi voi recupera banii vreodata.In schimb acum nu se mai poate a intrecut masura, de aceea vreau eu sa il dau in judecata poate reusesc ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundat de vecin adrianagropo adrianagropo Buna ziua! Am si eu o problema : acum cam vreo 3 luni am fost inundata de vecinul de deasupra, pe o portiune nu foarte mare de tavan din baie, din cauza unei ... (vezi toată discuția)
Distrugerea tavanului prin inundatii repetate ancamargareta ancamargareta Din anul 2011, de cand am devenit proprietara a unui apartament, prin mostenire de la parinti, ma confrunt cu urmat. problema: vecinul situat deasupra are ... (vezi toată discuția)
As avea nevoie de un sfat Elisa40 Elisa40 Eu locuiesc intr-un ap de bloc iar de 10 ani sunt inundata constant de fam care locuieste deasupra mea.M-am saturat de aceasta situatie....AM AJUNS LA LIMITA ... (vezi toată discuția)