avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general achizitie flori
Discuție deschisă în Contabilitate în general

achizitie flori

Firma la care lucrez vrea sa achizitioneaze de la pfa sau cu factura, nu se stie sigur, pomisori verzi si flori pt gradina. In contabilitate pe ce cont se inregistreaza, de care cheltuiala este? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 11:08, 25 Mai 2009
este in jur de 4100 lei. deci ar trebui sa le pun pe mijloace fixe? mi se pare un pic ciudat. un 604 pare mai ok. ce ma sfatuiti? multumesc
Mijlocul fix amortizabil este orice imobilizare corporala care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii :
a) este detinut si utilizat in productia , livrarea de bunuri sau in prestarea de servicii , pentru a fi inchiriat tertilor sau in scopuri administrative;
b() are o valoare de intrare mai mare decat limita stabilita de Guvern
c) are o durata de utilizare mai mare de un an.
Acum ca stim si valoarea ,as considera amenajari ale spatiului si le-as amortiza pe perioada contractului... nu se incadreaza ca mijoc fix .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare laptop - pfa neplătitor de tva danar122 danar122 Buna ziua. Sunt PFA traducator, neplătitor de TVA. 1. Daca imi cumpar un laptop de 2000 lei (cu tot cu TVA-ul aferent), deci sub 2500 lei, inteleg ca il ... (vezi toată discuția)
Diferenta mijloc fix si obiect inventar elizastochita elizastochita Incerc sa inteleg diferenta dintre obiecte de inventar si mijloace fixe: o imprimanta pe care o folosesc mai mult de 1 an, cu pretul de 1000 lei este mijloc ... (vezi toată discuția)
Înfiinþare "persoanã autorizatã" (profesie liberalã) TheoDillmann TheoDillmann Bună ziua, Am antamat astăzi înregistrarea la ANAF ca traducător autorizat, depunând formularele 070 şi 220. Cam peste o săptămână voi primi un ... (vezi toată discuția)