avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract inchiriere pe domeniu public
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract inchiriere pe domeniu public

Doresc sa inchiriez un spatiu de 10mp pe domeniul public. Am luat legatura cu cei de care depind acest lucru, trebuie sa fac un memoriu tehnic in care sa desriu ce voi face pe acel loc. Pentru inceput vreau sa incept cu o florarie pe 6mp, ceva mai diferit de cea ce vedem pe toate trotuarele. Daca va merge bine doresc sa ma extind pe cei 4mp ramasi cu o patiserie sau fast food. In acest memoriu tehnic pot trece doar floraria?, si apoi sa ma extind cu fast food-ul fara sa mai anunt. Mi-e teama sa trec de acum fast food-ul sa nu fiu respins. Cum sa procedez sa obtin aprobarea cat mai usor pentru locul care il doresc, fara sa fiu respins dar sa pot deschide si fast food-ul. Stiu ca ziarele si florariile obtin mai usor aprobarile, de aceea m-am gandit sa fac si florarie, insa tinta e fast food-ul.
Cel mai recent răspuns: Genesa , utilizator 17:41, 31 August 2014
Ma poate ajuta cineva,? ma intereseaza urgent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La naiba, in puii mei Genesa Genesa De cine trebuie sa ma milogesc sa i-mi raspunda si mie cineva? Gata acum nu va aratati pe destepti ..stati in puii mei si doar cititi. (vezi toată discuția)
Patiserie la parterul blocului rufy rufy Buna ziua, Vreau sa inchiriez un spatiu comercial la parterul blocului si nu vreau sa am ulterior probleme cu locatarii ! Destinatia din constructie este ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat! deranj provocat de un fast food vldstf vldstf langa locuinta mea se afla un imobil cu etaj. la parter s-a deschis de mai mult timp un fast food, iar proprietarul imobilului locuieste la etaj. de cand s-a ... (vezi toată discuția)