avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii La naiba, in puii mei
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

La naiba, in puii mei

De cine trebuie sa ma milogesc sa i-mi raspunda si mie cineva? Gata acum nu va aratati pe destepti ..stati in puii mei si doar cititi.
Cel mai recent răspuns: Genesa , utilizator 23:22, 31 August 2014
Cine v-a suparat si nu v-a raspuns la ce ati intrebat?

Daca ati fi citit regulamentul forumului ati fi sesizat ca nu este nimeni obligat sa va raspunda.

Paragraful 4
www.avocatnet.ro/content/tag...

Poate oamenii sunt inca in concediu sau la plimbare prin parc.

Raspunsurile pe care le cautati nu le gasiti numai pe acest forum, le puteti primi chiar de la autoritati printr-un simplu telefon intr-o zi normala de lucru sau printr-o simpla googalire "autorizatie sanitar0veterinara pret". trebuie doar sa stiti ce sa cautati!;)

[ link extern ]

Pentru fast-food va trebuie autorizatie sanitar-veterinara pentru simplul motiv ca este vorba despre o unitate de alimentatie publica.

Pentru extinderea domeniului de activitate pe un loc inchiriat va trebui sa depuneti cerere la primarie daca nu intentionati sa descrieti toate activitatile pe care le veti desfasura in locul respectiv.

Floraria si fast-foodul nu sunt acelasi domeniu de activitate, pentru desfasurarea unei activitati de alimentatie publica trebuie respectate reguli de igiena, curatenie, etc. spre deosebire de o florarie.


multumesc, super clar. Deci pot incepe cu floraria sa obtin usor acel loc public, apoi peste 3-4 luni unblu pentru extindere activitate unde e nevoie de tot felul de hartoage. Asta ma interesa. Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere pe domeniu public Genesa Genesa Doresc sa inchiriez un spatiu de 10mp pe domeniul public. Am luat legatura cu cei de care depind acest lucru, trebuie sa fac un memoriu tehnic in care sa ... (vezi toată discuția)
Ce autorizatii imi trebuiesc pentru o rulota tip fast food?? DolmarGroup DolmarGroup Buna seara, Ma numesc Marian si am si eu un semn de intrebare. Am gasit sa cumpar o rulota tip fast food din Germania si asa vreau sa incep o afacere, tinand ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare pentru un fast food Ana1987 Ana1987 Care sunt autorizatiile necesare pentru comercializare produse fast food in cadrul unui local care este o ceainarie, dar vrea sa isi extinda profilul de ... (vezi toată discuția)