avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Model punct de vedere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Model punct de vedere

cum se redacteaza un "punct de vedere" pentru depunere la un dosar aflat in judecata. As dori un model daca se poate.
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 12:03, 1 Septembrie 2014
pai nu exista..... este punctul de vedere al partii respective privitor la o problema din dosar care s-a pus in discutia partilor.
se adreseaza instantei la care este dosarul, se expune punctul de vedere cu argumente, se semneaza si se depune la dosar la termenul pentru care l-a cerut instanta- daca s-a dat un termen.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum si cand dau raspunsul la interogatoriu? danikpopa danikpopa Buna ziua, Dupa o infatisare la proces mi s-a solicitat de catre partea reclamanta un interogatoriu. Eu nu primisem citatia si interogatoriul inainte de ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni expertiza ContSters344547 ContSters344547 Buna! obiectiunile facute de expertul parte trebuie semnate obligatoriu si de avocat? Expertii asistenti ai partilor nu au semnat pe raportul de expertiza ... (vezi toată discuția)
Comunicare adresa-pensie intretinere Annamarria123 Annamarria123 Buna ziua, pe scurt : mi-am dat tatal in judecata pentru pensie alimentara, el a formulat intampinarea prin care a solicitat ca actiunea sa fie admisa, iar ... (vezi toată discuția)