avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca - fost angajat Mapn
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca - fost angajat Mapn

Buna ziua,
Care este obligatia angajatorului fata de un fost angajat Mapn, trecut in rezerva, pensionar, care este angajat la "patron"?
Trebuie sa i se intocmeasca carte de munca atat timp cat el la angajare declara ca nu i-a fost intocmita anterior?Va rog sa-mi raspundeti facand trimitere si la lege. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: rrramor , utilizator 16:50, 20 Mai 2009
Va multumesc. Tot confuza sunt :); la ITMB mi s-a spus ca nu trebuie intocmita carte de munca pentru acestia,( precizez ca sunt in rezerva si nu civili) dar fara sa mi se dea referinte legale. Am sa merg in continuare asa, cu cererea lor ca nu au avut carte de munca intocmita ( ei asa declara, ba uneori nici nu stiu daca le-a fost intocmita carte de munca sau nu) si ce-o fi o fi.
O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru completarea carnetului de munca pentru un cadru militar in rezerva Silvia  Aldea Silvia Aldea Ma confrunt cu urmatoarea situatie inedita: [b]un fost cadru militar care a trecut in rezerva prin demisie in cursul anului 2007 [/b]ne solicita sa-i comunicam ... (vezi toată discuția)
Va salut! casa județeană de pensii eliberează stagiul de cotizare ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Casa județeană de Pensii eliberează stagiul de cotizare din anul 2000! ?Sunt militar, am adeverință cu vechimea de la ITM, dar mi ar trebui și ... (vezi toată discuția)
Noi probleme cu vechiul angajator Catalin P Catalin P Dupa ce am reusit, intr-un final sa parasesc vechiul loc de munca - loc unde le-a luat 18 zile sa imi dea decizia, unde n-am avut unde sa imi depun demisia ... (vezi toată discuția)