avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Ce parere aveti despre contractele la distanta???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:20, 2 Septembrie 2014
Dati-ne mai multe detalii despre problema dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare autorizatiei de construire ciobanu.mimi@yahoo.com ciobanu.mimi@yahoo.com am construit o casa in mediul rural in anul 2008 si mi-au dat voie sa incep lucrarile fara autorizatia de construire,numai cu certificatul de urbanism in care ... (vezi toată discuția)
Notificare ptr. reziliere contract carmen silva carmen silva as dori sa-mi spune-ti cum sa adresez catre o persoana juridica, o notificare prin care sa-i aduc la cunostinta ca cer rezilierea contractului pe care l-am ... (vezi toată discuția)
Moștenire datorie la car 12.500 de lei, fără contract dar cu dobândă care zic doamnele de acolo că ar crește. ce pot face pentru eșalonarea plății și stoparea dobânzii? pucka pucka Buna seara, in urma decesului soacrei mele, am ramas cu o datorie la CAR de 12.500 de lei. Problema este ca nu exista un contract, iar doamnele de acolo spun ... (vezi toată discuția)