avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prima de vacanta ,vouchere sau tichete de vacanta?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prima de vacanta ,vouchere sau tichete de vacanta?

Jumatate din colegii de munca au luat prima de vacanta.

Odata cu legea fantoma restul au ramas cu ochii in soare desi si-au luat deja concediile.
Am inteles ca s-a amanat aplicarea legii respective pe motiv ca se face discriminare intre salariati(uniii primesc tichete si altii vouchere).

Intrebare:Care este situatia legala si unde sa ma adresez pentru a afla ceva.

Cel mai recent răspuns: ContSters268171 , utilizator 09:36, 2 Septembrie 2014
marespopescu a scris:

.....

Intrebare:Care este situatia legala si unde sa ma adresez pentru a afla ceva.

Va puteti adresa Ministerului Muncii
E-mail:relatiicupublicul@mmuncii.ro
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucher de vacanta dana19770101 dana19770101 Ma intereseaza daca primesc integral voucherul de vacanta 1450 deoarece eu lucrez cu jumatate de norma in invatamantul preuniversitar. Ce salariati pot ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta tutunarudenisa tutunarudenisa O parte din angajatii societatii unde muncesc, in speta Electrocentrale Constanta, am beneficiat de vouchere de vacanta in valoare de suma prevazuta in C.M. ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua. Va rog , daca poate cineva sa ma lamureasca , deoarece eu nu prea mai inteleg nimic . S-au aprobat , de catre Guvern , normele de aplicare a legii ... (vezi toată discuția)