Buna ziua
Va deranjez cu o intrebare referitor la o situatie in care ma aflu...tatal meu vrea sa imi faca acte pe casa in care locuieste cu mama mea ,dar eu mai am inca 3 surori(deci suntem 4 fete) .tatal meu nu vrea sa le lase lor nimic ptr ca lor le-a mai dat si le-a facut diverse chestii..in fine...ele stiu de situatia asta dar nici nu aproba nici nu neaga ce zice tata...adica nu sunt lamurita daca sunt de acord ca el sa imi cedeze mie casa si pamantul aferent iar tata zice ca nici nu e nevoie ca eu sunt copilul cel mic si ca dorinta lui este sa imi lase mie.intr-un cuvant pe mine m-ar interesa sa stiu ce varianta de a-mi face acte exista inafara de act de vanzare cumparare care stiu ca presupune sa platim mai multi bani.si tat nu vrea.m ar interesa donatia sau testamentul adica sa am eu un act care sa dovedeasca ca sunt proprietara acum sau dupa moartea parintilor(mai mentionez ca mama este o persoana cu handicap alzheimer deci fara drept de semnatura). multumesc. o zi buna!
Si actul de vanzare cumparare se poate ataca, mai ales daca nu se va plati in mod real si dovedibil pretul din contract si daca vanzarea se face intre rude.