avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort finalizat- cum pot intra in locuinta mea?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort finalizat- cum pot intra in locuinta mea?

am terminat divortul dupe un an de zile acum vreau sa intru in posesia la locuinta mea(findca nu am unde locui)
precizez ca sant propitar cu acte vanzare cumpararae si am construit o casa inpreuna cu fosta sotie
am investit toti bani in decurs de 14 ani
si acum sotia cu ajutorul organelor de politie nu ma mai lasa sa intru in propietate
am asteptata sa se termine divortul findca am o fata de 9 ani si nu am vrut sa asiste la certuri
pot acum sa cer sa locuiesc acolo sa inpartim propietatea inpreuna findca nu am unde locui( precizez ca am locuit cu chirie si la familie un an de zile dar resursele sau terminat
ce pot sa fac acum????
sau mai bine zis cum sa procedez!!!!
Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 14:03, 3 Septembrie 2014
Trebuie sa faceti partajul bunurilor comune, cu dovada investitiei dvs.in acestea, pe toata durata casatoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Romania tara fara legi! gabijuan gabijuan buna ziua Vreau sa spun si eu povestea mea aici poate cineva ma poate ajuta? In luna august 2013 am parasit domiciliul ,findca nu mai aveam ce manca si cu ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu gabijuan gabijuan am plecat de acasa finca m-am certat cu soti si ea a bagat divort acum cand incerc sa ma duc acasa imi interzice sa intru in locuinta locuinta este ... (vezi toată discuția)
Divort si rate bancare danielstancu_70 danielstancu_70 am investit in doua locuinte ale socrilor mei si vreau sa stiu cum pot sa-mi recuperez investitiile dupa divort daca nu am acte? si inca ceva eu si sotia mea ... (vezi toată discuția)