Intr-o seara am fost implicat intr-un accident auto soldat cu victime. Vina a fost al celuilalt conducator auto. Acum eu ce trebuie sa fac? Sa ma prezint la procese ... Nu vreau sa dau pe nimeni in judecata, nu am nimic cu nimeni, vreau doar sa stiu cum sa procedez sa nu fiu nevoit da fac drumuri la tribunal ...
Nu oferiti suficente informatii pentru a primi un raspuns clar, daca este vorba de vatamare corporala din culpa si sunteti persoana vatamata, va puteti retrage plangerea si se termina.
Retragerea plangerii penale reprezinta o cauza care inlatura raspunderea penala.
Momentul pana la care dumneavoastra va puteti retrage plangerea penala prealabila se poate situa in etapa apelului sau a recursului procesului penal , deci pana la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti.
Odata exprimata vointa dumneavoastra in acest sens , nu mai puteti reveni asupra acesteia , intrucat retragerea plangerii penale prealabile este totala , definitiva si neconditionata.
Buna ziua
utilizator900
presupunem ca am fost victima unui viol..sunt majora...am depus plangere...inculpatul a fost retinut pt 29 de zile..nu sunt singurul cap de acuzare...pot ... (vezi toată discuția)