avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ajutor proces- accident cu victime
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ajutor proces- accident cu victime

Intr-o seara am fost implicat intr-un accident auto soldat cu victime. Vina a fost al celuilalt conducator auto. Acum eu ce trebuie sa fac? Sa ma prezint la procese ... Nu vreau sa dau pe nimeni in judecata, nu am nimic cu nimeni, vreau doar sa stiu cum sa procedez sa nu fiu nevoit da fac drumuri la tribunal ...
Ultima modificare: Miercuri, 3 Septembrie 2014
wh1sp3r, utilizator
Cel mai recent răspuns: wh1sp3r , utilizator 10:23, 6 Septembrie 2014
Nu oferiti suficente informatii pentru a primi un raspuns clar, daca este vorba de vatamare corporala din culpa si sunteti persoana vatamata, va puteti retrage plangerea si se termina.
Retragerea plangerii penale reprezinta o cauza care inlatura raspunderea penala.

Momentul pana la care dumneavoastra va puteti retrage plangerea penala prealabila se poate situa in etapa apelului sau a recursului procesului penal , deci pana la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti.

Odata exprimata vointa dumneavoastra in acest sens , nu mai puteti reveni asupra acesteia , intrucat retragerea plangerii penale prealabile este totala , definitiva si neconditionata.

Succes.
Va multumesc pentru raspunsuri, nimeni nu a depus vre-o plangere sper sa nu am vre-o treaba cu procese si alte porcarii de astea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere plangere penala danielmoldovan danielmoldovan Buna ziua! In urma accidentului rutier suferit am depus o plangere penala impotriva celui care a produs accidentul soldat cu vatamarea mea corporala, prima ... (vezi toată discuția)
Buna ziua utilizator900 utilizator900 presupunem ca am fost victima unui viol..sunt majora...am depus plangere...inculpatul a fost retinut pt 29 de zile..nu sunt singurul cap de acuzare...pot ... (vezi toată discuția)
Retragerea langerii prealabile lili77 lili77 Daca imi retrag plangerea prealabila (vatamare corporala din culpa accident rutier , 20 zile ingrijiri medicale, } se stinge si actiunea civila ?Mai pot ... (vezi toată discuția)