avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare autoturism din strainatate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare autoturism din strainatate

Buna seara,doresc sa stiu daca pot inmatricula masina in localitatea unde in prezent locuiesc cu viza de flotant pe 6 luni.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:05, 4 Septembrie 2014
Bunul mobil trebuie inmatriculat numai in localitatea unde aveti domiciliul stabil,pentru a putea fi inregistrat pe rolul dv fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare autovehicul IuliaCojo IuliaCojo Locuiesc in Brasov insa domiciliul din buletin este in alt judet. Am doar viza de flotant valabila pe 1 an. Doresc sa imi cumpar o masina si ma interesa daca ... (vezi toată discuția)
Schimbare cerificat inmatriculare autoturism la schimbarea domiciliului? CBM CBM Am un apartament in Brasov si un autoturism inmatriculat in Bv.De curand, cu ocazia casatoriei, mi-am schimbat domiciliul din buletin, capatand rezidenta in ... (vezi toată discuția)
Amenda la adresa de domiciliu, resedinta in alta localitate bogdan.sb bogdan.sb Buna ziua, va rog sugestii pentru urmatoarea situatie: - am domiciliul intr-o localitate iar resedinta (inregistrata la politie) in alta localitate. - zilele ... (vezi toată discuția)