avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amenda rovinieta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amenda rovinieta

Buna ziua. Am o rugaminte la dumneavoastra...La data de 28.08.2012 am vândut autoturismul numitului p.o. Autoturismul a fost radiat de la Serviciul Public Finanţe Locale Ploieşti data de 31.08.2012 conform Certificatului de Atestare Fiscală Pentru Persoane Fizice Privind Impozitele şi Taxele Locale ªi Alte Venituri ale Bugetului Local.
În aceeaşi dată, 31.08.2012 Certificatului de Atestare Fiscală Pentru Persoane Fizice Privind Impozitele şi Taxele Locale ªi Alte Venituri ale Bugetului Local l-am înaintat prin C.N.POªTA ROMÂNÃ S.A. numitului p.o.
Acesta avea obligaţia ca în termen de 30 de zile să înscrie autoturismul mai sus-menţionat la administraţia financiară în raza căreia domiciliază şi la Poliţie, lucru care nu s-a întâmplat. Acesta a înregistrat autoturismul doar la administraţia financiară în raza căreia domiciliază, la poliţie nerealizând nici un demers, autoturismul a rămas înregistrat pe numele meu.
La data de 27.08.2014 am primit în poştă PROCESUL VERBAL DE CONSTATARE A CONTRAVENŢIEI, seria R14, Nr.0052423/04.08.2014, emis de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.
acum trebuie sa contest procesul verbal si sa cer anularea lui...ma puteti ajuta ce sa am in vedere atunci cand solicit anularea P.V. Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:34, 4 Septembrie 2014
Buna ziua,
Va trebui sa contestati la Judecatoria pe raza careia s-a intamplat incidentul ratand in contestatie toate cele expuse mai sus, incercand sa obtineti de la Administratia fiscala o adeverinta privind radierea si toate probele pe care le considerati necesare.
Va trebui, totodata, sa aratati cine este persoana careia i-ati vandut autoturismul.
Aveti toate sansele sa va fie anulat Procesul verbal de pe numele dumneavoastra.
Consultati un avocat avand in vedere ca toate cheltuielile de judecata le veti recupera de la CNADNR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contencios cnadnr drecoo drecoo Va cer scuze dar,trebuie sa va expun exhaustiv prb. mea.In 2015,am vandut o autoutilitara dacia 1304.Am facut contractul de vanzare -cumparare si am inmanat ... (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta gianantina gianantina Dragi colegi, am primit acasa un proces verbal prin care am fost amendata ca am condus autoturismul fara rovigneta. Masina in acel moment era vanduta conform ... (vezi toată discuția)
Contestare in instanta a pvcc trecere peaj Nik90 Nik90 Buna ziua! De cateva luni ma confrunt cu o situatie frustranta. Mi-am vandut autoturismul-prorietate personala-cu forme legale, respectiv cu act de vanzare ... (vezi toată discuția)