Buna ziua,
Un vecin doreste sa obtina acte de proprietate pentru curtea pe care o detine, care din cate stiu este mostenita.
Mi-a comunicat ca are nevoie de o copie de buletin a mea si ca trebuie sa semnez o declaratie prin care sa confirm ca nu exista litigii legate de limitele proprietatii.
Eu as dori sa aflu daca aceasta declaratie trebuie sau nu semnata de catre mine si daca este corecta si legala, pentru a nu ma trezi mai tarziu ca respectivul vecin are dreptul sa imi ia din curtea mea pentru ca am semnat aceasta declaratie.
declaratia este urmatoarea:
DECLARATIE
Subsemnatul "DATELE MELE" domiciliat in comuna .... , strada.... , nr .... identificata cu CI Seria...... nr ..... , CNP ....., DECLAR prin prezenta sub sanctiunile prevazute de Legea penala privind falsul in declaratii, ca intre mine si vecinii mei "DATELE VECINILOR" nu exista litigii privind limita proprietatilor noastre.
Cunosc ca domnilor "DATELE VECINILOR" urmeaza a i se constata/atribui dreptul de proprietate in conditiile art. 23/36 din Legea nr18/1991, republicata pentru suprafata de 1400m si declar ca aceasta suprafata nu afecteaza dreptul meu de proprietate.
Mentionez ca intre noi nu exista litigii.
Multumesc anticipat!