avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Victima a unui accident -nelamurire proces penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Victima a unui accident -nelamurire proces penal

buna ziua. va rog sa ma ajutati si pe mine.
sunt victima unui accident rutier trebuia sa scot inca un certificat medico-legal si o decizie de pensionare cu gradul 3 de invaliditate.
inculpatul i-a mituit pe toti pot sa atac iml si medicina muncii si unde?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 02:36, 6 Septembrie 2014
De ce nu ati scos?

IML e un fel de stat in stat.
Nu cred ca il puteti ataca.
Depinde in ce stadiu va aflați cu dosarul in care aveți calitatea de parte vătămat. Daca sunteți încă in faza de cercetare, puteți solicita o reexaminare sau un supliment de expertiza, in cazul in care nu s-au avut in vedere toate actele medicale la momentul întocmirii raportului Medico legal. Din ce Spune-ți Dvs, accidentul a fost destul de grav, iar Dvs aveți posibilitatea sa obligați la plata unor sume de bani cu titlul de daune. Consultați un avocat specializat in dreptul asigurărilor ptr ca este un hățișul care da multă bătaie de cap. Multă sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare certificat medico legal vvaassiillee vvaassiillee Se poate contesta un certificat medico-legal a partii vatamate ca urmare a unei lovituri suferite la cap in timpul unui accident auto?Nu stiu care este ... (vezi toată discuția)
Atacare decizie data in urma apelului..va rog sa ma ajutati ioana_2009 ioana_2009 Buna ziua! As dori sa stiu cum as putea sa atac decizia data de tribunal in faza de apel conform careia incupatul (implicat intr-un accident rutier soldat ... (vezi toată discuția)
Victima accident nikulesku nikulesku Am fost victima unui accident rutier la care s-a constatat ca soferul care m-a accidentat se face vinovat de vatamare corporala usoara din culpa.La cat timp de ... (vezi toată discuția)