avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... aflare proprietati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

aflare proprietati

Cum pot afla ce proprietati detine tatal meu in mai multe localitati din tara si care a decedat de curand.
Cel mai recent răspuns: ELENA VASILE - Birou de Mediator , Mediator 20:25, 4 Septembrie 2014
Puteti merge la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (Carte funciara) din fiecare localitate in care tatal dvs. a avut proprieati si solicitati sa va comunice aceasta informatie.
Buna seara,

va adresati cu o cerere Biroului de Carte funciara de la locul unde stiti ca detine proprietatile sau solicitati un certificat fiscal de la Directia de taxe si impozite de la locul de domiciliu.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament il_so il_so Ce acte sunt necesare pentru vanzarea unui apartament?si de unde anume se obtin aceste acte? (vezi toată discuția)
Documente necesare AneMariDorina AneMariDorina Doresc sa-mi cumpar un apartament. Ce acte trebuie sa am asupra mea ca si cumparator si ce documete trebuie sa aiba cel care vinde? Ce taxe ar trebui sa achit ... (vezi toată discuția)
Mostenire -- nu cunosc toata masa succesorala magda1612 magda1612 Tatal meu intentioneaza sa deschida succesiunea in urma decesului parintilor lui ( dupa 2 ani de la moartea ultimului parinte ! ) . Mostenitori ar fi el (tatal ... (vezi toată discuția)