avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aviz psi si buletin PRAM de la proprietar?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aviz psi si buletin PRAM de la proprietar?

ii pot cere in momentul inchirierii unui spatiu proprietarului sa imi inmaneze o copie a avizului de securitate la incendiu si pentru verificarea instalatie electrice - acel buletin de analiza PRAM? in baza carei legislatie?
Cel mai recent răspuns: electricnel , utilizator 23:38, 11 Aprilie 2011
Buna ziua!
Daca am cabinet medical individual si nu am angajati am nevoie de acest aviz PRAM?
Pentru cabinetul medical individual nu aveti nevoie de acest aviz.
In cazul unui CMI, daca nu exista angajat, ITM-ul nu are ce sa caute acolo; dar Pompierii vor avea ce sa caute ... si, conform DGPSI 004/2001, art.92-94, vor cere acel buletin PRAM; ANPC deasemenea va cere acel buletin PRAM.

Cu stima, MIHAI NELU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificari pram marianadavid marianadavid Buna seara, Am o nelamuririe si va rog, daca ma poate ajuta cineva : Avem un spatiu intr-un centru comercial. Ni se cere de catre proprietarul spatiului ... (vezi toată discuția)
Drepturi chirias - buletine pram pentru echipamente si instalatii electrice. lollstrop lollstrop Buna ziua, Reprezint o soc.comerciala care are sediul inchiriat. Pentru protectia muncii avem nevoie de la proprietar de situatia verificarilor PRAM, pe care ... (vezi toată discuția)
Verificare pram nety2014 nety2014 Verificare PRAM Pentru un cabinet veterinar care isi desfasoara activitatea intr-un apartament situat la parterul unui bloc de locuinte, cabinet dotat cu ... (vezi toată discuția)