avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA cu activitate in strainatate
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA cu activitate in strainatate

Buna ziua

M-ar interesa sa stiu daca se poate infiinta un PFA in tara, insa activitatea societatii sa se desfasoare in Italia, mentionez ca activitatea va fi de croitorie ( doar reparatii imbracaminte). M-ar interesa pasii care trebuie urmati.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: beticiana , utilizator 09:01, 5 Septembrie 2014
Buna ziua,

Se poate infiinta, insa trebuie sa stabilim daca activitate dumneavoastra se desfasoara la sediul clientilor sau doriti sa avetodvs un punct fix unde o sa desfasutati activitatea
Activitatea nu se va desfasura la sediul clientilor,se va desfasura la un punct fix.
Buna ziua,

Daca se va desfasura la un punct fix, atunci pentru acel punct fix se deschide punct de lucru acolo, pentru care impozitele si taxele se platesc acolo. Asa ca mai degraba va deschideti o forma de organizare direct acolo fara sa mai deschideti si pfa in Romania.
Buna ziua

Ma gandeam ca in Romania sunt mai mici taxele, din acest motiv am luat in calcul acesta varianta.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau af pentru croitorie? miruna82 miruna82 Un pensionar medical grad III, croitor de meserie, doreste sa se autorizeze pentru prestarea de servicii de croitorie, inclusiv pentru comertul cu astfel de ... (vezi toată discuția)
Fotograf de nunta care lucreaza principal cu clienti americani George Novac George Novac Buna, sunt un fotograf de nunta care lucreaza principal cu clienti americani. As vrea sa inchid firma in italia si sa deschid in Romania. Vreau sa precizez ca ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru dobreanu dobreanu Este necesar sa declari punct de lucru atat timp cat in certificatul constatator se specifica ca pfa, in cazul meu, poate desfasura activitatii la beneficiar ... (vezi toată discuția)