avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... poti sa devii propietar asupra pamantului oamenilor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

poti sa devii propietar asupra pamantului oamenilor daca platesti impozitul pe teren?

zilele trecute mi-a trecut pe la ureche un zvon care zice ca daca platesti impozitul pe teren unui om timp de cativa ani, s-ar presupune 5 la rand, devii propietar asupra acelui teren.
Cel mai recent răspuns: Antdy , utilizator 10:51, 5 Septembrie 2014
nu este chiar asa de usor, ai auzit probabil de uzucapiune ceea ce presupune sa si folosesti imobilul nu numai sa platesti impozitul, si termenul difera, cel mai mic este de 10 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenirea unei case si teren agricol matrix2010 matrix2010 Bunica mea (din partea tatalui) a murit acum 8 ani si ceva. Tatal meu mai are cinci frati.Succesiunea casei si a terenului nu a fost facuta. De atunci tatal ... (vezi toată discuția)
Sfat uzucapiune dotuletz dotuletz Buna tuturor. In primul rand imi cer scuze daca sunt prea ambiguu dar chiar nu prea am cunostinte in acest domeniu Doresc cateva sfaturi despre un teren ... (vezi toată discuția)
Reintregirea mostenirii Cristian2507 Cristian2507 Bunicii mei au avut un teren intravilan de 1920m2.in anul cind Ceausescu a dispus sistematizarea comunelor , au dat unui cetatean 350m2 ,printr-o intelegere ... (vezi toată discuția)