avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnarea unui telefon care s-a defectat de mai multe ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnarea unui telefon care s-a defectat de mai multe ori, la cateva luni dupa cumparare

pot solicita magazinului de la care am cumparat un telefon mobil nou, sa imi returneze banii sau sa imi schimbe produsul, daca telefonul, dupa 5 luni de la cumparare s-a stricat? l-am dus in service, la ei, m-au sunat dupa 10 zile sa il ridic, si a functionat doar 2 zile, dupa care am avut aceeasi problema tehnica.
Cel mai recent răspuns: Maria Munteanu , Avocat 09:30, 8 Septembrie 2014
buna ziua,

raspuns pe scurt : DA!

anterior este recomandabil sa verificati si conditiile de service ale vanzatorului, prevazute pe site si in certificatul de garantie.

ulterior, le trimiteti un mail in care le expuneti problema si le solicitati ceea ce vreti.

daca nu rezolva, faceti reclamatie la OPC-ul din raza sediului vanzatorului, expunand problema si atasand corespondenta cu vanzatorul, factura, certificatul de garantie, dovada lasarii in service, etc

succes!
Ultima modificare: Luni, 8 Septembrie 2014
Maria Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie inlocuire telefon danypopica danypopica Buna ziua. Am cumparat un telefon de pe un site, iar dupa 10 luni s-a defectat, l-am dus la magazin pentru a fi trimis in garantie, produsul a fost solutionat ... (vezi toată discuția)
Garantie? nelager nelager am cumparat anul trecut un produs ( aparat electric ) garantie 2 ani ..a necesitat o reparatie acum cateva luni. ok .acum are nevoie iar,dar firma de service ... (vezi toată discuția)
Garantie laptop - inlocuire sau reparatie ? akatistu akatistu Buna ziua. Am cumparat un laptop de la firma X (distribuitor) din Bucuresti, prin curier rapid (eu locuiesc in Cluj). Am intampinat cateva probleme cu el ... (vezi toată discuția)