avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Anulare instrument de debit pierdut
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Anulare instrument de debit pierdut

Buna ziua,

Va rog frumos, daca poate cineva, sau daca s-a mai intalnit cu situatia de a anula un instrument de debit pierdut.

Un angajat din societate a ridicat un instrument de debit de la o societate, iar acesta nu-l mai regaseste, ceea ce presupune ca noi trebuie sa anulam instrumentul de debit respectiv, deoarece societatea partenera l-a predat.

Va rog frumos sa ma ajutati cu pasii care trebuie urmati si cu documentele care trebuie intocmite in aceasta situatie.

Va multumesc mult,

Cel mai recent răspuns: Contab10 , utilizator 14:46, 5 Septembrie 2014
societatea este SRL.

Multumesc mult,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare bo pierdute mirela-cornelia mirela-cornelia Buna ziua, am o problema foarte mare. Firma de curierat prin care am trimis 3 bilete la ordin, mi-a pierdut plicul. Am anuntat la banca problema aparuta si ... (vezi toată discuția)
Ridicare buletin cu procura daca titularul si-a pierdut actul de identitate adinov adinov Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cu privire la urmatoarea situatie: Un prieten cu dubla cetatenie, plecat in strainatate la studii, mi-a facut procura ... (vezi toată discuția)
Bilete la ordin furate si introduse in banca de autor Mobirent Mobirent Pe scurt, autorul parteneri de afaceri la un momentdat, a intrat in posesia unor bilete la ordin ( 2 la nr), in mod fraudulos, sustragandu-le din mapa ... (vezi toată discuția)