avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asigurarea de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asigurarea de sanatate

Daca lucrez cu contract pe perioada nedeterminata de ce angajatorul imi pretinde asigurare privata de sanatate? Spune ca altfel inca nu sunt asigurata.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: iuli_ana_g , utilizator 01:01, 18 Septembrie 2014
in caz de accident angajatul sa fie asigurat. este mai simplu pt. angajator.
Multumesc pentru raspuns! Da, asigurarea pe care o am este numai pentru accidente. Daca am nevoie de un consult sau analize medicale trebuie sa le platesc, desi mi se retine asigurarea de sanatate din salar. Sau... contractul nu este inregistrat si nu se platesc taxele?!
Ultima modificare: Joi, 18 Septembrie 2014
iuli_ana_g, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata analize medicale georgianaflorina georgianaflorina Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca angajatul are obligatia ca la angajare sau la intocmirea unui nou contract in cadrul aceleiasi unitati are obligatia de a ... (vezi toată discuția)
Salariat bugetar dar figurez ca neasigurat Anayllyl Anayllyl Bună ziua! Vă rog să-mi dați un raspuns și un sfat în situația următoare: Lucrez în învățământ ca titular, deci contract pe o perioadă ... (vezi toată discuția)
Lucrez la o companie și se oferă un beneficiu printr-o clinica privata ionut_boss1989 ionut_boss1989 Buna ziua Lucrez la o companie și se oferă un beneficiu prin Signal Iduna (clinica privata sau un fel de asigurator medical) in valoare de 400 euro / ... (vezi toată discuția)