avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stabilire drept cladire dezafectata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stabilire drept cladire dezafectata

Buna ziua,
Detin un teren intravilan printr-o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila si pe acesta sunt doua cladiri dezafectate ale unei foste uzine de apa (34 mp; 37 mp).Aceste cladiri au fost cumparate de un localnic in parteneriat cu fostul primar. Aici au adus o familie care imi foloseste terenul.
Cum imi intru in drepturi?
Cel mai recent răspuns: aelemarac , utilizator 19:01, 7 Septembrie 2014
Dreptul de superficie, in acest caz pe cine ajuta?
Pe mine ca proprietar teren, sau pe cel care detine cladirile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosire teren aelemarac aelemarac Buna ziua, 1. In ce conditii pot vinde un teren extravilan (fanete) evitand preemptiunea? Donatia este o solutie? 2. Ca proprietar teren intravilan pe ... (vezi toată discuția)
Necesitate titlu, drept de folosinta aelemarac aelemarac Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca mai se impune a obtine titlu de proprietate si cum? Detin cu titlu un teren in continuarea caruia am mai obtinut aprox ... (vezi toată discuția)
Cladiri intabulate pe terenul meu! cosminpetrescu cosminpetrescu Buna ziua! De curand am cumparat un teren de 4000 mp cu hale in paragina majoritatea sau distruse in suprafata de 500 mp. Terenul este tot pe numele meu dar ... (vezi toată discuția)