Am si eu o societate comerciala cu domeniu de activitate principal , Comert cu amanuntul al jocurilor si jucariilor in magazinele specializate.(in special Jucari radiocomandate) Pe aceasta societatea mai am un cod CAEN pe care l-am activat. 9529Repararea articolelor de uz personal si gospodaresc n c a.
In curand o sa deschid un magazin, vreau sa va intreb din punct de vedere al legislatie ...din punct de vedere legal... pot eu ca si Adiministrator si proprietar al acestei societati sa repar acele jucarii. Ma pricep destul de bine. Insa nu am un spatiu special pentru SERVICE. As putea sa repar acele jucari la punctul de lucru (Adica in magazin). comercializez si piese de schimb si sunt destul de priceput sa le inlocui. Credeti ca se poate??
1) Sunt obligat sa am spatiu amenajat pt service??
2) Exista anumite criterii de care se tine cont pentru o service de jucari??
Pt a evita probleme cu garda financiare
Plata la 90 de zile
bob02008
Buna Seara
Am infiintat o societate comerciala si de la 1 octombrie o sa fac un contract cu beneficiarul unui centru comercial pentru un spatiu. Am ca domeniu ... (vezi toată discuția)
Cod caen
stanbogdan23
Am si eu o nelamurire:
Vreau sa deschid cu un prieten o afacere cu jucari pt copii . Sunt jucari pe bateri (masinute , trenulete, papusi), unele cu ... (vezi toată discuția)