avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

hotarare judecatoreasca

Buna ziua,
sunt functionae public si am contestat raportul de evaluare si decizia de incetare raporturi serviciu.Suspendarea deciziei pana la pronuntarea instantei de fond mi-a fost respinsa.Institutia are departament juridic dar directorul si-a ales un avocat din barou.Mai mult institutia publica prin avocatul sau a cerut o suma de bani si instanta ia acceptat cererea.Bun trebuie sa platesc suma de....dar cand am solicitat contul unde sa depun banii mi s-a dat contul avocatului.Adica eu nu am obligatii fata de acest om, si ii virez bani pentru ca asa mi-a comunicat directorul?
Va rog frumos cum pot sa finalizez aceasta problema.Doresc sa achit banii angajatorului asa cum si instanta a precizat si nu vor sa-i primeasca, imi comunica prin adresa contul unei case de avocatura?
Multumesc frumos,:(
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:22, 7 Septembrie 2014
Nu conteaza in contul cui platiti important este sa aveti dovada achitarii cheltuielilor de judecata respective.Este posibil ca in baza contractului de asistenta juridica incheiat sumele respective sa revina av,despre problema legalitatii ar tb sa se preocupe conducatorul unitatii respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încasare despăgubiri - către cine se face plata? planoristul planoristul Buna ziua, In urma castigarii unui proces de daune de catre partea vatamata, firma de asigurari catre cine trebuie sa faca plata, a)in contul ... (vezi toată discuția)
Contract avocat vcatalina vcatalina Buna ziua, intrebarea mea este una simpla,in cazurile penale este nevoie de contract intre avocatul ales si partea incriminata,sau intre avocat si o alta ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale - dosar executare ayleena ayleena Buna ziua, In 2007 am facut un credit pentru nevoi personale. Vreo doi ani nu am mai platit ratele (nu a fost rea vointa), si dosarul meu a fost dat unui ... (vezi toată discuția)