avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... centrala de apartament vis a vis de conducte apa calda
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

centrala de apartament vis a vis de conducte apa calda

de 10 ani am montat in apartament o centrala termica si acum asociatia a schimbat conductele de apa calda. nu mi se pare corect ca eu sa particip la aceasta reparatie. as fi participat daca era vorba de conductele de apa rece. este corect sa ma puna la plata?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:47, 6 Septembrie 2014
Da este normal sa platiti, coloanele sunt parte comuna.
HG 1588/2007 Art. 32 (3) Nici un proprietar de apartament sau de spatiu cu alta destinatie decat aceea de locuinta nu va fi exceptat de Ia obligatia de a contribui Ia plata cheltuielilor comune, ca urmare a renuntarii Ia folosirea unei parti din proprietatea comuna, a abandonarii apartamentului sau a spatiului cualta destinatie decat aceea de locuinta or in alte situatii.
Aspectul ca dv ati inteles sa va imbunatatiti confortul in proprietate si ati renuntata la sistemul centralizat de al;imentare cu utilitati,nu constituie temei legal pentru a fi exonerat de la obligatia platilor la cheltuielile de intretinere si reparatie parti comune de instalatii si constructii din condominiu
Este temeinica hotararea asociatiei de a va repartiza c/v contributie inlocuire instalatie parte comuna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare cheltuieli schimbare coloane verticale termoficare vladimir1984444 vladimir1984444 Buna ziua, in cazul in care se efectueaza o lucrare de inlocuire a coloanelor verticale de termoficare si apa calda, costul reparatiei ar trebui impartit la ... (vezi toată discuția)
Centrala proprie - platim cheltuieli reparatii parti comune? matcris matcris Buna ziua, Avem centrala proprie de apartament, la subsolul blocului s au efectuat lucrari de reparatii si inlocuire a conductelor din subsolul bocului precum ... (vezi toată discuția)
Debransare raibadi raibadi 1.Anul trecut m-am debransat de la sistemul centralizat de incalzire,mi-am montat o centrala termica,dupa 4-5 luni s-a reparat conducta de incalzire de la ... (vezi toată discuția)