avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartizare cheltuieli schimbare coloane verticale ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartizare cheltuieli schimbare coloane verticale termoficare

Buna ziua, in cazul in care se efectueaza o lucrare de inlocuire a coloanelor verticale de termoficare si apa calda, costul reparatiei ar trebui impartit la toti locatarii ? cei care au montate centrale termice si nu mai folosesc aceste coloane trebuie sa participe la cheltuiala sau nu?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:57, 27 Ianuarie 2020
Se impart la toti.
Instalatia de alimentare cu agent termic si apa rece/calda reprezinta parte comuna
Legea nr 196/2018 impune obligatia proprietarului sa achite c/v parti comune
Aspectul ca dv din motive de confort individual ati inteles sa renuntati la sistemul centralizat alimentare cu agent termic si apa calda nu constituie temei legal pentru a fi exonerat de la obligatia platii parti comune instalatii si constructii din condominiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centrala de apartament vis a vis de conducte apa calda gepop gepop de 10 ani am montat in apartament o centrala termica si acum asociatia a schimbat conductele de apa calda. nu mi se pare corect ca eu sa particip la aceasta ... (vezi toată discuția)
Centrala proprie - platim cheltuieli reparatii parti comune? matcris matcris Buna ziua, Avem centrala proprie de apartament, la subsolul blocului s au efectuat lucrari de reparatii si inlocuire a conductelor din subsolul bocului precum ... (vezi toată discuția)
Modalitate impartire cheltuieli de reparatii georgedr72 georgedr72 Exista oare o prevedere legala care sa- i dea dreptul presedintelui asociatiei de locatari sa imparta cheltuielile de raparatii efectuate in regim de urgenta ... (vezi toată discuția)