avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiune pentru nerespectarea clauzelor contractuale, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiune pentru nerespectarea clauzelor contractuale, declarata in 01.2013

buna ziua,la instant de fond nu am avut avocet, acum sunt in faza recursului si nu am avocat. dosarul judecindu-se pe vechiul cod de pr.civ.pot sa ma prezint in instant fara avocat ?Stiu ca nu pot pune concluzii verbale ,dar pot sa depun concluzii scrise .
Va multumesc....
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 14:08, 13 Septembrie 2014
va puteti prezenta, insa un avocat va poate ajuta, mai ales ca este vorba despre ultima cale de atac.
daca recursul a fost respins ca nefondat mai pot face renuntare la dreptul pretins ?... Mai pot face cerere de revizuire art.322 alin 2 Vechi cod pr.civ...?
Va multumesc !
De facut puteti face orice. Reusita lor este dificil de estimat. Nu va pot da mai multe informatii deoarece nu cunosc speta cu amanunte. Cel mai bine este sa consultati un avocat care sa va consilieze mai departe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motive de recurs comunicate incomplet eugen82 eugen82 Sint in recurs declarat de partea adversa, pe vechiul cod pr.civ.. La primul termen mi s-au comunicat motivele de recurs, dar ulterior am constatat ca lipseau ... (vezi toată discuția)
Recurs respins irevocabil...se mai poate ataca? Beldean Aurora Maria Beldean Aurora Maria Am un proces impotriva I.P.J.Bihor pt anularea unui proces verbal de contraventie(depasirea limitei de viteza in localitate)si mi s-a respins recursul ca ... (vezi toată discuția)
Cale de atac împotriva unei decizii civile irevocabilã datã de tribunal Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Dacă s-a dat o decizie civilă irevocabilă de către tribunal mai există vreo cale de atac? Dacă da,unde se poate adresa această cale. Vă mulţumesc. (vezi toată discuția)