avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... AM FOST INSELATA SI AM RENUNTAT LA SUCCESIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

AM FOST INSELATA SI AM RENUNTAT LA SUCCESIUNE

in 1980, O familie din galati -- lucica si ion , fara copii si-au facut testament unul in favoarea celuilalt , pentru un apart din galati . - in anul 1990 m-au infiat pe mine . -- mama lui lucica , se numeste maria . -- in anul 2000 bunica maria imi face act de vanzare - cumparare cu clauza de intretinere , pe apart ei . - in anul 2007 a decedat tata ion , iar lucica m-a inselat sa semnez , ca renunt la succesiune, pentru ca am primit apart , de la bunica maria in schimb . - tot in 2007 ,dupa succesiune , lucica a luat-o pe mama ei maria , sa locuiasca impreuna in apart care a fost a lui lucica si ion . in 2009 am fost data in judecata de lucica , si mi - sa anulat actul de vanzare -cumparare dat de bunica maria si am fost data afara din apart , dupa care lucica a vandut apart bunicii maria . in anul 2010 a decedat si bunica maria . acum eu am ramas fara casa . intrebare -----pot sa o dau in judecata pe lucica pentru inselaciune ,pentru ca, cu buna stiinta mi-a luat toate drepturile , asupra locuintei lui ion si ale bunicii maria . mai pot recupera ceva .se poate anula actul care l-am semnat la succesiunea lui ion .
Ultima modificare: Duminică, 7 Septembrie 2014
gabiconstanta, utilizator
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 16:20, 7 Septembrie 2014
ați renunțat de bună voie la succesiune. nu se poate reface.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie deghizata prin act de vanzare cumparare - mostenitori rezervatari mariamihalache mariamihalache La inmormantarea tatalui meu am suportat o parte din cheltuieloile de inmormantare. Am aflat chiar la inmormantare ca tatal meu a vandut tot ce avea casa si ... (vezi toată discuția)
O succesiune dupa bunica . Oana selena Oana selena Bunica mea ,a decedat in 1992 si bunicu inaintea dansei ,au 5 copii ,dintre care tatal meu a decedat in 2004 si al frate la 2 ani dupa el.Familia nu a ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa + teren JackRyan JackRyan Buna ziua, Se da urmatoarea situatie: Teodor are 12 copii si aproape de finalul vietii isi imparte averea in parti egale copiilor + o particica pentru el ... (vezi toată discuția)