Buna ziua, am un apartament si mansarda intr-o vila cu 3 proprietari.
1. Exista niste spatii comune pe care nu le pot afla in totalitate desi am facut cerere la findul locativ . Doar stiu ca la mansarda exista un spatiu comun pe care as vrea sa stiu daca il pot achizitiona si in ce conditii?
2. Vecinul de la primul etaj a cumparat (dupa ce eu am cumparat in anul 2000 locuinta mea pe legea 112) inclusiv unele spatii comune pe etajul sau desi cred ca este abuziv. Ey nu aveam cunostinta de aceste spatii comune pe etajul sau.nu reusesc sa obtin informatii cu privire la acest spatiu comun pentru ca vecinul blocheaza informatia, a lucrat la spatiul locaticativ. Ce pot face daca a cumparat ceva ce era comun? Cum aflu toate astea? Celasi vecin a mai blocat prin zidire scara principala de acces si eu pot intra doar pe scara de serviciu.exista o scara principala iar alta secundara, ele comunica intre ele, ei bine usa care facea legatura vecinileu a zidit-o si casa lui incepe de la parter unde si-a pus usa noua pe cafe intra doar el .multumesc
Mansarda in vila
emma_imn
Buna ziua.
In curand familia mea va achizitiona un apartament intr-o vila veche, mai exact etajul 1 al unei vile care are beci, parter, etaj, si mansarda. Mai ... (vezi toată discuția)