Va deranjez si eu cu o mica problema. M-am mutat acum 3 ani intr-o vila la mansarda pana acum nu au fost probleme cu vecini, recent la etajul 1 s-au mutat niste propietari care sunt pusi pe scandal. Si il deranjeaza pe el vizual ca am ceva stocat intre scarile care duc de la etajul 1 la mine la mansarda, acum fostul propietar cand am cumparat de la el mi-a spus ca de la aceea scara pana la usa este propietatea mea, dar nu am gasit nimic ulterior in acte care sa confirme acest lucru. Cum as putea sa rezolva problema cu vecinul astfel incat sa nu mai poata sa comenteze? Daca iau acordul de celelalte apartamente ar fi de ajuns?
Legal spatiul la care faceti referire reprezinta parte comuna,accesibila tuturor locatarilor
Conform dispozitii in vigoare cod civil si L nr 196/2018 partea comuna nu poate fi utilizata exclusiv de catre un proprietar decat cu acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari prin incheierea de contract de folosinta sau de locatiune
Ce aveti stocat? Nu vad de ce le-ati depozita acolo si nu in interiorul apartamentului dvs. Poate fi deranjant sa vezi lucrurile altora, mai ales ca nu puteti dovedi ca acel spatiu apartine de apartamentul dvs. Nu mi se pare corect sa acaparati spatiile comune, daca unii vecini v-au spus deja ca ii deranjeaza. Eu as spune sa cooperati si sa le mutati. Nu va veti bucura sa vedeti ca acei vecini o sa va faca zile fripte / se vor razbuna etc.
Spatii comune vila
mirela111
Buna ziua, am un apartament si mansarda intr-o vila cu 3 proprietari.
1. Exista niste spatii comune pe care nu le pot afla in totalitate desi am facut cerere ... (vezi toată discuția)