avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Costuri dezbatere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Costuri dezbatere succesiune

Buna seara! As dori sa stiu si eu cam cat costa actele ptr succesiune. Defunctul a avut urmatoarele bunuri: un apartament cu doua camere si un sfert dintr -o casa, aceasta situandu-se la tara.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: maryana28 , utilizator 19:37, 7 Septembrie 2014
depinde de valoarea averii. taxele către stat sunt fixe, cele notariale depind evident de notar.
Ultima modificare: Duminică, 7 Septembrie 2014
gicu13, utilizator
Si valoarea averii cine o estimeaza?
Cat sunt taxele catre stat?
Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament

Ultima modificare: Duminică, 7 Septembrie 2014
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

legea 118/1990 actualizata 2015-pot beneficia de depagubiri banesti? petreica petreica familia mea a fost deportata an baragan anpreuna cu fratele la varsta de 1an si la o luna a decedat din cauza conditiilor si va rog un raspuns daca beneficiez ... (vezi toată discuția)
Notarul a eliberat socrului meu o copie a contractului de proprietate- este legal? erikka erikka BUNA SEARA Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o lamurire in data de 11 12 2012 am mers la un domn notar ptr donare de parte a spus ca totul este ok sa ... (vezi toată discuția)
Succesiune- unic mostenitor fulgerulal fulgerulal Tata decedat in 2000.Mama in 2012 deschide un proces cu obiect partaj judiciar,imptriva singurului fiu(eu).Intre timp a decedat.Primesc o Comfirmare de la ... (vezi toată discuția)