avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chirias - la sfarsit de contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chirias - la sfarsit de contract

Buna ziua,
o societatea a inchiriat un spatiu comercial unei persoane fizice.
La terminarea contractului chiriasul a eliberat spatiul dar nu a ridicat toate
obiectele care ii apartin. Cum se procedeaza in acest caz? Poate intra propietarul
in spatiu daca inca mai sunt obiectele chiriasului acolo? Proprietarul are si el un rand de chei iar un alt rand sunt inca la chirias.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:01, 8 Septembrie 2014
Pentru preintampinarea situatiilor neplacute , este de preferat ca proprietarul spatiului sa notifice oficial ex chiriasul sa ridice toate bunurile care ii apartin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias decedat diana250170 diana250170 Buna ziua ! In cazul decesului unui chirias care locuia singur intr-un apartament proprietate persoana fizica, contractul de inchiriere inceteaza de drept la ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias societate comerciala rau platnica Olandez Olandez Am urmatoarea problema daca ma poate ajuta cineva cu un sfat juridic din experienta profesionala,sunt persoana fizica si am inchiriat unei societati comerciale ... (vezi toată discuția)
Reparațiile în cazul contractului de închiriere și preavizul andradah andradah Am și eu cateva intrebari punctuale referitoare la contractual de inchiriere. Situatia sta in felul urmator : exista un contract de inchiriere incheiat pe un ... (vezi toată discuția)