avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Este legal sa iti fie blocata roata, pe motiv ca am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Este legal sa iti fie blocata roata, pe motiv ca am amenzi vechi, desi am parcat regulamentar si am platit parcarea?

buna ziua, locuiesc in Timisoara unde exista renumitul sistem TimPark, fostul TelPark. astazi am mers in centru, aveam o treaba urgenta, dupa care trebuia sa plec de urgenta in alt loc. parchez in parcare, regulamentar.platesc cei 75 de cwnti pentru parcarea pe o ora. cand ma intorc la masina...SURPRIZA!! roata mea a fost blocata. :Oneintelegand de ce, sun la respectivii si imi spun ca mi-au blocat roata,pe motiv ca am 3 amenzi neplatite din 2011. aceste amenzi sunt de la TelPark. le-am spus treaba asta, iar ei au spus ca s-a schimbat doar numele firmei. eu stiu ca TelPark a fost inchis pentru ca nu erau in regula din punct de vedere legal. atunci aceasta firma noua cum are baza de date ? il sun pe prietenul.meu, el fiind la lucru. isi ia bilet de voie de la lucru, se cearta cu seful, ca sa ajungem unde trwbuia sa ajung de la bun inceput. nu mi se pare sub nici o forma normal si legal sa faca treaba asta! puteau sa imi trimita o instiintare sa imi platesc amenzile, nu sa ma pandeasca...pot cumva ataca legal acest act?
va ei cand mi-au lasat biletul, nu mi-au spus de ce imi e blocata roata, au scria doar legile#-o...adica, rusine mie ca nu stiu codurile si legile dupa numar...
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: olimiha , utilizator 17:18, 11 Septembrie 2014
daca nu plateam nu imi deblocau roata, chit ca au blocat-o fara nici un rost...si daca in 24 ore nu plateam, imi ridicau masina. ma voi duce pana la Tribunal sa vad ce rezolv. nu e normal si nici logic. puteau sa imi trimita prin posta sau macar sa imi lase bilet in geam ca trebuie sa platesc. nu va ramane asa!

politia nu se baga! am ramas si eu cu gura cascata cand am auzit ce mi-au spus la telefon...ca ei nu se baga si sa ma duc la Tribunal

Ultima modificare: Joi, 11 Septembrie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Daca lasati asa pierdeti. Ar trebui sa se bage, faceti reclamatie in scris si nu vor putea sa o ignore...vorbele zboara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa-mi oferiti un sfat, daca este posibil. am ... Utilizatorcad6 Utilizatorcad6 Buna ziua! Va rog sa-mi oferiti un sfat, daca este posibil. Am parcat un automobil proprietatea mamei, intr-o parcare cu plata in Galati. Stiu ca conform ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! aș dori un sfat avizat, întrucât părerile sunt ... Liviu 1969 Liviu 1969 Bună ziua! Aș dori un sfat avizat, întrucât părerile sunt împărțite și oriunde m-am interesat nu am reușit să primesc un răspuns concret. Ieri ... (vezi toată discuția)
Asociatia de locatari mi-a blocat roata masinii. legalitate danielleu danielleu Buna ziua, Asociatia de locatari a blocului in care locuiesc mi-a blocat roata masinii oprite pe spatiul comun cu motivul ca am incalcat art. 256 CP ... (vezi toată discuția)