Buna seara.
Am prietena la inchisoare si din cauza ca nu am stiut sa procedam cand a fost arestata nu se pot face prea multe. adica redeschiderea dosarului etc.. Ea a vorbit cu cineva si ia zis sa faca o cerere de reducere a pedepsesi. Ea a fost condamnata pentru inselaciune si sentinta a fost de 5 ani, pana in momentul de fata a facut un an si doua luni. La penitenciarul unde este lucreza si nu a avut nici un fel de probleme.
Asa ca intrebare mea este daca face cererea pentru reducere are ceva sanse sa ii reduca din pedeapsa? Si daca da cum ar trebui sa fie forumulata cererea respectiva. Daca cineva vrea sa ma ajute sa o formulez ( bine inteles contra cost) astept un mesaj privat.
Multumesc.
(imi cer scuze nu stiu daca am ales corect categoria nu prea ma pricep unde sar incadra intrebarea mea. asa ca daca este gresit aleasa categoria rog un moderator sa o puna in categoria corecta. mulumesc)
Reducere pedeapsa
Mariana10
Buna ziua! Am si eu o intrebare...am un prieten condamnat la 4 ani si 6 luni pt inselaciune (fara alte antecedente penale) si as dori sa stiu daca ar beneficia ... (vezi toată discuția)