avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Adeverinta asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Adeverinta asociatie

eu nu am gaze (am o datorie la asociatie) in apartament si asociatia refuza sa imi dea adeverinta sa ma racordez la gaze precum pretinde ca trebuie sa achit suma totala restanta pe care o am la asociatie, iar cei de la furnizorul de gaze au mentionat ca nu le trebuie dovada ca avem noi restante la asociatie (pt ca pe dansi nu ii intereseaza acest lucru) iar conform legii 230/ 2007 asociatia e obligata sa imi dea adeverinta de racordare. cu ce lege pot sa o contraatac si unde trebuie sa ma prezint ca sa ma racordez la gaze? venitul in familie e de 234 de lei/luna (ajutor de handicap). AJUTATIMA VA ROG!! VA MULTUMESC ANTICIPAT!!!!
Cel mai recent răspuns: marian_26 , utilizator 17:56, 9 Septembrie 2014
nu mau conectat la gaze (nu am fost niciodata racordat) cei de la gaze care au introdus coloana la aragaz si la vremea respectiva au facut revizia la teava era ok dar au gasit motiv ca aragazul e defect, iar ulterior am facut rost de un aragaz mai nou (ca erau mai ieftine atunci) si acum nu ma mai pot racorda din cauza celor spuse mai sus. multumesc!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contorizare gaze dinamoviada dinamoviada Buna ziua,suntem un grup de 11 apartamente si dorim sa ne bransam la teava de gaze a vecinilor din bloc,bineinteles despagubindu-i pe acestia iar presedintele ... (vezi toată discuția)
Acord de la asociatie pentru racordarea la conducta de gaze? gheorghe ferastrau gheorghe ferastrau am participat inca din faza initiala de racordare a scarii blocului la reteaua de gaze a dsitribuitorului local, achitand suma ce a revenit fiecarui proprietar ... (vezi toată discuția)
Contorizare individuala gaze naturale mianname mianname As dori sa aflu de ce asociatia de proprietari de care apartin nu isi da acordul pentru contorizarea individuala a consumului de gaze naturale, motivand faptul ... (vezi toată discuția)