avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Dreptul la mostenire si intabulare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Dreptul la mostenire si intabulare

bunicul meu a murit 1979 .tata a mostenit 1/4 din casa matusa(sora lui) renuntand la partea ei. bunica care traieste a facut intabulare pe casa mostenita fara a ne intreba nimic. acum vrea sa vanda casa. tata a decedat. poate bunica vinde casa făra acordul nostru(2 fete ale fiului mort)?
Cel mai recent răspuns: ELENA VASILE - Birou de Mediator , Mediator 09:03, 9 Septembrie 2014
Buna dimineata,

pentru a evita orice inconvenient de natura litigioasa, deschideti succesiunea pentru tatal dvs. si, imediat dupa eliberarea certificatelor de mostenitor le inregistrati la OPCI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate pune o clauza la succesiune care sa zica ca renunt la ... Mihamc Mihamc Se poate pune o clauza la succesiune care sa zica ca renunt la sa zicem 10% din mostenire la momentul la care casa+terenul (mostenirea) se vinde? La momentul ... (vezi toată discuția)
Mostenitor nedorit niculinuta niculinuta fiul meu are 25 ani si este unicul copil.acum 7 ani tatal lui a murit si in casa bunicilor a ramas doar sora mortului adica matusa si bunica fiului ... (vezi toată discuția)
Cine e de vina? notarul sau mostenitorul??? olteanu.adriana olteanu.adriana Subiectul este mai delicat; hai sa incep cu inceputul ...eu sunt infiata cu drepturi depline in Bucuresti; tatal meu natural a trait undeva la tara si a avut ... (vezi toată discuția)