avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunica nu a avut titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunica nu a avut titlu de proprietate

locuiesc in casa, ce a apartinut bunicii mele care a decedat in 2008 . acum am constatat ca bunica nu a facut cerere la primarie conform legii in -1991 ,sa primeasca titlu de proprietate . practic pe aceasta casa nu avem decat certificat de mostenitor de cand a murit bunicu 1970 . si autorizatii construire locuinta . ce pot face sa primim titlul de prorietate . de la primarie mi-au spus ca nu exista titlu pentru aceasta locuinta. nu sa facut nici succesiune din aceasta cauza .
Cel mai recent răspuns: ELENA VASILE - Birou de Mediator , Mediator 09:05, 9 Septembrie 2014
Buna dimineata,

deschideti succesiunea pentru bunica, si apoi in baza certificatului de mostenior va adresati primariei in vederea eliberarii titlului de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare ady492 ady492 bunica mea a decedat si a ramas bunicu mama si fratele ei nu au facut sucesiunea dupa bunica .bunicu poate sa vinda pamintu sau casa fara acordul lor daca nu ... (vezi toată discuția)
Pe numele cui se obtine titlul de proprietate dupa uzucapiune? izabela_25 izabela_25 Sunt unul dintre cei 3 mostenitori ai unui teren de 300m si o casa in bucuresti, care a apartinut bunicului, dar acesta are doar o chitanta de manadin 1949 cu ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate dezbatere mostenire gabiconstanta gabiconstanta bunicii mei nicolae si anica au avut 4 fete .--ionica , nela , lia , tudorita . in anul 1970 bunicul nicolae a decedat - sa facut succesiune - au ... (vezi toată discuția)